Ons Hillewaere feest: the aftermovie

25 avr. 2023
Général
Hillewaere Dock3 85 min

Dit was ons Hillewaere feest.

Een schitterende avond tijdens welke we samen reflecteerden over waar we vandaag staan en hoe we ons toekomstbeeld zien. Om nadien uiteraard ook een fantastisch feestje te bouwen met ons Hillewaerdig topteam.

De toekomst creëren door hem zelf uit te vinden, dat is #helemaalhillewaere.

Let's redefine brokerage.

Microsoft Teams image 84

Articles connexes

Hillewaere Groep slaat handen in elkaar met Cambien Verzekeringen uit Kortrijk

Hillewaere Groep slaat handen in elkaar met Cambien Verzekeringen uit Kortrijk

Général, 
Presse et publicité
We nemen met de Hillewaere Groep Cambien Verzekeringen uit Kortrijk op in onze organisatie. Dankzij dit partnership versterken we onze aanwezigheid op de West-Vlaamse markt. Na de integratie van Groep NBA uit Kortrijk in 2022, versterken we zo onze ‘Kortrijke hub’ met de broers Bruno en Frederik Cambien en hun medewerkers. “Wij zijn heel blij dat we onze dienstverlening in Kortrijk en omstreken samen verder kunnen uitbouwen”, klinkt het bij Jochen Blondelle, bestuurder Hillewaere Verzekeringen Kortrijk. ​
Hillewaere Groep blijft groeien en integreert Groep Garant uit Limburg

Hillewaere Groep blijft groeien en integreert Groep Garant uit Limburg

Général, 
Presse et publicité
We slaan met Hillewaere Groep de handen in elkaar met Groep Garant uit Limburg. Hierdoor versterken we niet alleen de aanwezigheid op de Limburgse markt, maar kan Groep Garant, bestaande uit oorspronkelijk zes makelaarskantoren en zelf gefusioneerd eind 2022, ook verdere groei garanderen. “Dankzij deze consolidatie is er ruimte voor een nóg betere dienstverlening met aandacht voor lokale verankering”, zo stellen we allebei.
Header hillewaere on tour

Hillewaere On Tour brengt missie, opleiding en focus op welzijn naar alle kantoren

Général, 
Presse et publicité
Om onze groei te vieren en onze medewerkers te belonen voor alle inspanningen, trokken we vorige week met Hillewaere ‘on tour’. Door de vele overnames van de voorbije maanden, groeide ons personeelsbestand in geen tijd uit tot maar liefst 200 medewerkers. Om van hen één ploeg te smeden die dezelfde missie en visie onderschrijft, kregen al onze kantoren bezoek van onze ‘gewrapte Hillewaere bus’.