Hillewaere | Christie's Magazine - Winter 2024

04 dec. 2023
Algemeen
Visual Hillmag JRG22 2023

Wat een krachtige cover voor een magazine, vindt u ook niet? Een werk van Vincent Lagrange, gerenommeerd portretfotograaf die zijn carrière wijdt aan het vastleggen van de unieke geest van dieren door middel van de klassieke technieken van de menselijke portretfotografie. Zijn laatste reeks "Between us" is een krachtige herinnering aan het belang van natuurbehoud en de cruciale rol van de mens hierin. Tussen ons gezegd, Lagrange's stijl is ware kunst! En daar hebben we bij Hillewaere, als specialist in het verzekeren van kunstwerken, veel affiniteit mee. Op pagina 32 vertelt Myriam Klug, onze kunstexperte, u meer over het verzekeren van kunstobjecten.

Verder vindt u in dit magazine artikels over oogverblindende wagens: zo komt de 60e verjaardag van Porsche aan bod, maar ook de unieke samenwerking tussen Lamborghini en kunstenares Nicoline Ruiz. We hebben voor u enkele van de meest fabelachtige woningen uit ons aanbod geselecteerd en vertellen u graag meer over sparkling sake, het Christie's veilinghuis en de rit van de Bentley Boys naar Goodwood. We inspireren u met 6 redenen waarom een bezoek aan het KMSKA in Antwerpen meer dan de moeite waard is en serveren u enkele interessante interviews, waaronder de onthulling van de toekomstplannen van Delvaux, Belgisch hofleverancier sinds 1883.

Ga snel naar uw verzekeringskantoor of contacteer uw dossierbeheerder voor uw persoonlijke magazine.
De digitale versie vindt u alvast hieronder of via deze link.

Veel leesplezier!

 

Gerelateerde artikelen

Visual Hillmag 24 Summer V2

Hillewaere | Christie's Magazine - Summer 2024

Algemeen
Een luxueuze lifestyle editie boordevol interessante interviews, inspirerende artikels over onder meer oogverblindende wagens en krachtige kunst en een selectie van de meest fabelachtige woningen uit ons vastgoedaanbod. Veel leesplezier.
Hillewaere Groep slaat handen in elkaar met Cambien Verzekeringen uit Kortrijk

Hillewaere Groep slaat handen in elkaar met Cambien Verzekeringen uit Kortrijk

Algemeen, 
Pers & publiciteit
We nemen met Hillewaere Groep Cambien Verzekeringen uit Kortrijk op in onze organisatie. Dankzij dit partnership versterken we onze aanwezigheid op de West-Vlaamse markt. Na de integratie van Groep NBA uit Kortrijk in 2022, versterken we zo onze Kortrijke hub met de broers Bruno en Frederik Cambien en hun medewerkers. “Wij zijn heel blij dat we onze dienstverlening in Kortrijk en omstreken samen verder kunnen uitbouwen”, klinkt het bij Jochen Blondelle, bestuurder Hillewaere Verzekeringen Kortrijk. ​
Hillewaere Groep blijft groeien en integreert Groep Garant uit Limburg

Hillewaere Groep blijft groeien en integreert Groep Garant uit Limburg

Algemeen, 
Pers & publiciteit
We slaan met Hillewaere Groep de handen in elkaar met Groep Garant uit Limburg. Hierdoor versterken we niet alleen onze aanwezigheid op de Limburgse markt, maar kan Groep Garant, bestaande uit oorspronkelijk vijf verzekeringskantoren, ook haar slagkracht vergroten. “Dankzij deze consolidatie is er ruimte voor een nóg betere dienstverlening met aandacht voor lokale verankering”, zo stellen we allebei.