Ondernemer

Een gedreven ondernemer 

verdient een even
gedreven verzekeraar.

Ondernemen is zakendoen. Als ambitieuze ondernemer kijkt u dan ook steeds vooruit, zowel naar de opportuniteiten in uw professionele vakgebied als naar de mogelijke risico’s en gevolgen die verbonden zijn aan uw zelfstandig statuut. U weet dat aanvullende persoonlijke verzekeringen u als ondernemer beschermen tegen financiële consequenties die uw privésfeer en eigen vermogen raken. Verzeker uzelf en stel de continuïteit van uw vennootschap veilig.

Onze oplossingen voor u als ondernemer

Adobe Stock 510899328 150dpi

Arbeidsongeschiktheid

Ziek zijn als ondernemer met een zelfstandig statuut betekent inkomensverlies. Aanvullende verzekeringen beschermen u bij ziekte of revalidatie na een ongeval en zorgen voor een extra maandelijkse buffer.
Adobe Stock 180843343 150dpi

Hospitalisatie

Wanneer u tijdens uw werk of in uw privéleven iets meemaakt, kan een ziekenhuisopname vereist zijn. Met een Hospitalisatie- en complementaire medische verzekeringen biedt u uzelf en uw gezin gemoedsrust wanneer het nodig is.
Adobe Stock 374171040 150dpi

Omzetverzekering

Als zaakvoerder is uw rol binnen uw onderneming of vennootschap cruciaal. Met een Omzetverzekering beschermt u uw onderneming tegen financiële schade en verzekert u deze van een degelijke compensatie wanneer u als bedrijfsleider zelf buiten strijd bent.
Adobe Stock 407082259 150dpi

Overlijden

U werkt hard voor uw onderneming of vennootschap en geniet tegelijkertijd van het leven. Wanneer het noodlot echter toeslaat, wil u uw nabestaanden financiële bescherming en gemoedsrust bieden.
Adobe Stock 307771829 150dpi

Pensioenverzekering

Als ondernemer met een zelfstandig statuut is uw wettelijke pensioen beperkt en is het aangeraden om alvast een extra pensioenkapitaal aan te leggen. Er bestaan verschillende formules Aanvullende Pensioenverzekeringen voor zelfstandigen.
Adobe Stock 449752042 150dpi

Rechtsbijstand

Binnen uw onderneming of vennootschap is de kans op een zakelijk conflict niet ondenkbaar. Bij een juridisch geschil worden uw belangen en rechten beschermd en behartigd met een Rechtsbijstandverzekering.
Adobe Stock 422892507

Vermogensopbouw

U wil uw groeiende kapitaal optimaal beheren en structureren zodat het maximaal rendeert. Een goed vermogensplan met doordachte financiële strategie en verschillende beleggingssimulaties is daarbij het vertrekpunt.

Verzekeringsoplossing op maat?

Vindt u de verzekeringsoplossing die u nodig heeft niet meteen terug of bent u op zoek naar een specifieke oplossing op maat? Wij kijken en denken graag met u mee.