Sector

Een sector 
die specifiek is

rekent op een verzekeraar
die maatwerk levert.

Elke beroepssector is uniek. Met specifieke sectoreigenschappen, regelgeving en verzekeringen die hieraan tegemoetkomen. Zowel algemeen verplicht als sectorspecifiek. Als onderneming binnen uw sector wil u uw bedrijfsmiddelen en werknemers optimaal beschermen en de continuïteit van uw organisatie veiligstellen. U rekent op een bedrijfsverzekeringspakket dat de beroepsactiviteit van uw onderneming volledig afdekt en behoedt voor financiële consequenties ten gevolge van het uitvoeren ervan.

Onze oplossingen voor uw beroepssector

Adobe Stock 227888431 150dpi

Agrarische sector

U investeert veel tijd en energie in uw onderneming. U wil het dan ook de beste bescherming bieden en uw kostbare investeringen veiligstellen. U kiest voor een verzekeringspakket dat uw beroepsactiviteit volledig afdekt.
Adobe Stock 455859877 150dpi

Bouw

De bouwsector betreft een risicovolle beroepsactiviteit waar schade niet uitgesloten is. U rekent op een verzekeringscontract waar uw onderneming in zijn totaliteit, maar ook specifieke bouwprojecten volledig afgedekt zijn.
DJI 0278 150dpi

Stelsel van mede-eigendom

Een gemeenschappelijk gebouw vereist een andere verzekeringsaanpak dan klassieke gebouwen en woningen. Een pakket dat verder gaat dan een brandverzekering alleen en de algemene veiligheid van en verbeteringen aan het gebouw verzekerd en beschermd.
Adobe Stock 458895668 150dpi

Transport

Binnen de transportsector is een goed verzekerd en beschermd wagenpark essentieel. Het is het hart van uw onderneming. Uw bedrijfsvoertuigen en chauffeurs moeten veilig de baan op kunnen. Maar ook op en rond uw bedrijfssite stelt u veiligheid en preventie voorop.
Adobe Stock 538828289 150dpi

VZW

Uw VZW is uniek, met specifieke kenmerken die vragen om maatwerk. Een verzekeringspakket dat uw VZW, maar ook uzelf als bestuurder, uw medewerkers en vrijwilligers optimaal beschermt en de continuïteit garandeert.

Verzekeringsoplossing op maat?

Vindt u de verzekeringsoplossing die u nodig heeft niet meteen terug of bent u op zoek naar een specifieke oplossing op maat? Wij kijken en denken graag met u mee.