Behoed uzelf en uw zelfstandige activiteit voor de financiële gevolgen van een schadeclaim.

Zowel in uw professionele leven als in uw privésfeer komt u met verschillende personen in contact. In de bedrijvigheid van alledag weet u dat schade aan derden niet ondenkbaar is en handelt u steeds naar best vermogen. Wanneer schadevorderingen en geclaimde bedragen hoog oplopen, is een goede aansprakelijkheidsverzekering essentieel. Deze komt tussen in de kosten en behoedt u en uw gezin voor de financiële gevolgen van een schadeclaim. Zo beschermt u uw kapitaal en de continuïteit van uw zelfstandige activiteit.

Onze oplossingen

Adobe Stock 506804170 150dpi

BA Beroep

Binnen uw specialisatie biedt u uw klanten professioneel advies of expertise aan. Steeds zorgvuldig, maar nooit risicoloos. De verzekering Burgerlijke Aansprakelijkheid Beroep beschermt u tegen schadeclaims van derden.
Adobe Stock 262476920 150dpi

BA Uitbating

Tijdens het uitvoeren van uw zelfstandige beroepsactiviteit bestaat er steeds een risico op schade aan derden. De verzekering Burgerlijke Aansprakelijkheid Uitbating waarborgt de continuïteit van uw professionele activiteiten.
Adobe Stock 541938614 150dpi

Bestuurdersaansprakelijkheid

Wanneer uw besluit financiële schade toebrengt aan uw vennootschap of derden, bent u hiervoor persoonlijk aanspreekbaar. De verzekering Bestuurdersaansprakelijkheid beschermt uw persoonlijk vermogen.

Verzekeringsoplossing op maat?

Vindt u de verzekeringsoplossing die u nodig heeft niet meteen terug of bent u op zoek naar een specifieke oplossing op maat? Wij kijken en denken graag met u mee.
Uw gegevens worden bewaard. Check onze privacy policy.