Hillewaere Verzekeringen verhuist naar nieuw kantoor in Genk

20 mrt. 2023
Algemeen, 
Pers & publiciteit
DSC 2423 Edit
Een nieuw en duurzaam kantoor op een toplocatie in Genk, geeft ons met Hillewaere Verzekeringen nog meer slagkracht in de regio. We openden zopas de deuren van deze strategische nieuwe uitvalsbasis op de Jaarbeurslaan 29 bus 1B. “Het pand past perfect bij ons groeiverhaal om in te zetten op vernieuwing én is gemakkelijk bereikbaar voor de klanten”, zegt onze kantoorverantwoordelijke Ann Steegmans. Hiermee maken we meteen ook de beloftes van ons overnameverhaal waar.

Hillewaere Verzekeringen Genk verhuist naar de Jaarbeurslaan op een strategische locatie waar meerdere bedrijven huizen. Sinds 2021 zijn we met Hillewaere Verzekeringen actief vanuit Genk door de overname van Duwel & Partners die voorheen onder die naam terug te vinden was aan de Pastoor Raymaekerstraat. Het gebouw is ontworpen met het oog op duurzaamheid met energiezuinige systemen en veel natuurlijke lichtinval die bijdraagt aan een gezonde werkomgeving voor de medewerkers. Kantoor Genk komt hiermee onder de vleugels van ons Hasseltse kantoor en bouwt zo meteen de regionale Limburgse hub mee uit.

Ondersteuning

Sinds de integratie binnen onze Hillewaere Groep kunnen de regionale kantoren veel meer als één grote groep fungeren en expertise met elkaar delen. Zo blijven de medewerkers van de kantoren in Genk en Hasselt ‘hybride’ werken, maar kunnen ze ook altijd terugvallen op de backoffice van het landelijke hoofdkwartier in Turnhout. Beide Limburgse teams zullen werken onder leiding van Jurgen Nelissen en Ann Steegmans.

“Onze teams in Genk en Hasselt staan dagelijks met elkaar in contact en er zijn medewerkers die ook fysiek op beide locaties werkzaam zijn. Samen fysiek rond de tafel zitten blijft ontzettend belangrijk in onze sector. Zo ontvangen we onze klanten ook graag bij ons op kantoor in plaats van steeds via de digitale weg een dossier te bespreken.” Ann Steegmans, kantoorverantwoordelijke Hillewaere Genk

Lokale groei

Ons Genkse kantoor zet zowel in op particuliere cliënten als de bedrijven. Het biedt op die manier een breed scala aan verzekeringen aan, steunend op een ervaren team met verschillende expertises. Om die expertise uit te breiden, zijn we met ons kantoor ook op zoek naar nieuwe medewerkers. Enerzijds door intern vanuit de grotere Hillewaere Verzekeringsgroep medewerkers te laten doorgroeien, maar ook door nieuwe krachten kansen te geven zich te ontplooien als Hillewaere-medewerker in de verzekeringssector.

“Door deze nieuwe locatie worden we nog toegankelijker voor de klant. Niet alleen onze bereikbaarheid is hierbij van belang, maar ook het feit dat we specifieke expertise met elkaar kunnen delen om aan ieders noden tegemoet te komen. Zo ben ik zelf gespecialiseerd in risicoanalyses voor bedrijven, maar kan een andere collega bijvoorbeeld meer vertellen over pensioenplanning. We proberen met ons bestaand team en toekomstige nieuwkomers nog meer te voldoen aan de behoeften van elke bestaande of potentiële cliënt.” Luigi Cagnazzo, Risicospecialist bedrijven Hillewaere Genk

Strategische locatie

Voor die groei is een strategische uitvalsbasis nodig. De Jaarbeurslaan loopt recht naar het centrum van Genk, maar bevindt zich net buiten de drukte. Hierdoor bent u als klant zeker van de nodige parkeermogelijkheden. Het nieuwe kantoor ligt vlakbij de Limburghal en de Hasseltweg, die Hasselt en Genk verbindt. Ook de E314 bevindt zich op nog geen 10 minuten rijden.

Ons team is er intussen sinds enkele dagen actief en kan u als klant voortaan dus terecht in ons nieuwe Genkse kantoor.


Dit bericht werd opgepikt door de pers, onder andere door:

Gerelateerde artikelen

Hillewaere Groep slaat handen in elkaar met Cambien Verzekeringen uit Kortrijk

Hillewaere Groep slaat handen in elkaar met Cambien Verzekeringen uit Kortrijk

Algemeen, 
Pers & publiciteit
We nemen met Hillewaere Groep Cambien Verzekeringen uit Kortrijk op in onze organisatie. Dankzij dit partnership versterken we onze aanwezigheid op de West-Vlaamse markt. Na de integratie van Groep NBA uit Kortrijk in 2022, versterken we zo onze Kortrijke hub met de broers Bruno en Frederik Cambien en hun medewerkers. “Wij zijn heel blij dat we onze dienstverlening in Kortrijk en omstreken samen verder kunnen uitbouwen”, klinkt het bij Jochen Blondelle, bestuurder Hillewaere Verzekeringen Kortrijk. ​
Hillewaere Groep blijft groeien en integreert Groep Garant uit Limburg

Hillewaere Groep blijft groeien en integreert Groep Garant uit Limburg

Algemeen, 
Pers & publiciteit
We slaan met Hillewaere Groep de handen in elkaar met Groep Garant uit Limburg. Hierdoor versterken we niet alleen onze aanwezigheid op de Limburgse markt, maar kan Groep Garant, bestaande uit oorspronkelijk vijf verzekeringskantoren, ook haar slagkracht vergroten. “Dankzij deze consolidatie is er ruimte voor een nóg betere dienstverlening met aandacht voor lokale verankering”, zo stellen we allebei.
Visual Hillmag JRG22 2023

Hillewaere | Christie's Magazine - Winter 2024

Algemeen

Een luxueuze lifestyle editie boordevol interessante interviews, inspirerende artikels over onder meer oogverblindende wagens en krachtige kunst en een selectie van de meest fabelachtige woningen uit ons vastgoedaanbod. Veel leesplezier.