Inzichten

Bij Hillewaere Verzekeringen hebben we specifieke en ervaren expertise in huis. Deze kennis delen we graag met u in de vorm van interessante inzichten, relevante contentdossiers en nieuwswaardige artikels rond belangrijke aankondigingen of wetswijzigingen. 

2000 X1127 lancering Christies062023 V3

Hillewaere Groep wordt exclusieve licentiehouder voor Christie's International Real Estate

29 jun. 2023
Algemeen, 
Pers & publiciteit
We worden met Hillewaere Groep voor de komende 10 jaar de exclusieve licentiepartner van Christie's International Real Estate. Dit betekent dat we, als jarenlange gevestigde waarde in het residentieel vastgoed, als enige het exclusieve aanbod luxevastgoed op de Belgische markt mogen brengen onder het label Christie's International Real Estate. Tegelijkertijd krijgen we ook toegang tot het internationale netwerk van Christie's International Real Estate. 
Adobe Stock 373507248 min

Cyberbescherming begint bij sensibiliseren

21 jun. 2023
Onderneming, 
Ondernemer, 
Expertise verzekerd
Wist u dat meer dan 50 procent van de cyberaanvallen (on)rechtstreeks te wijten is aan een menselijke fout? Cybercriminelen hebben namelijk maar één verkeerde klik of actie nodig om toegang te krijgen tot uw waardevolle bedrijfsgegevens. Als onderneming heeft u daarom een sociale verantwoordelijkheid om uw medewerkers te sensibiliseren. Want uw onderneming beschermen tegen cybercriminaliteit begint bij het continu bewustmaken en sensibiliseren van uw medewerkers over de gevaren en mogelijke risico’s ervan.
Adobe Stock 179357800 1

Soorten cyberincidenten en hun risico's

31 mei 2023
Onderneming, 
Ondernemer, 
Expertise verzekerd

Cybercriminelen proberen dagelijks toegang te krijgen tot waardevolle, vertrouwelijke bedrijfsdata. En hier hebben ze heel wat verschillende tactieken voor. Ransomware of gijzelsoftware is daarbij de meest gebruikte vorm bij ondernemingen. Cybercriminelen blokkeren dan de belangrijkste systemen en gegevens van uw onderneming en eisen vervolgens losgeld in ruil voor het vrijgeven van het systeem. Daarnaast zijn er nog andere manieren waarmee cybercriminelen uw onderneming kunnen raken.

Expertise verzekerd cybercriminaliteit en de gevolgen voor uw onderneming

EXPERTISE VERZEKERD: Cyberincidenten en de gevolgen voor uw onderneming

04 mei 2023
Onderneming, 
Ondernemer, 
Expertise verzekerd
Cybercriminaliteit is sinds enige tijd een steeds vaker voorkomend fenomeen, maar is de afgelopen jaren in een stroomversnelling terechtgekomen. Niet alleen overheidsinstanties zijn hier slachtoffer van. Ook heel wat ondernemingen, groot én klein, krijgen meer en meer te kampen met cyberincidenten in de brede zin van het woord. Dit heeft zowel op vlak van bedrijfsvoering als voor de continuïteit en de toekomst van de onderneming verstrekkende gevolgen.
Hillewaere Dock3 85 min

Ons Hillewaere feest: the aftermovie

25 apr. 2023
Algemeen

Dit was ons Hillewaere feest. Een schitterende avond tijdens welke we samen reflecteerden over waar we vandaag staan en hoe we ons toekomstbeeld zien. Om nadien uiteraard ook een fantastisch feestje te bouwen met ons Hillewaerdig topteam. De toekomst creëren door hem zelf uit te vinden, dat is #helemaalhillewaere. Let's redefine brokerage.

Medewerkers slim extralegaal verlonen

6 slimme manieren om uw medewerkers extralegaal te verlonen

30 mrt. 2023
Onderneming, 
Ondernemer
Loonindexeringen hebben een grote impact op uw onderneming. Uiteraard gunt u uw medewerkers het beste, maar heeft u graag ook de controle over uw bedrijfskost. Klinkt tegenstrijdig? Dat hoeft niet het geval te zijn. Er bestaan namelijk interessante extralegale verloningsvormen. Zeker bij variabele verloning kan u beide doelen verwezenlijken: gaat het goed met uw onderneming, dan genieten uw medewerkers van een mooie extra. Een motiverend verhaal voor hen en interessant voor u als werkgever
DSC 2423 Edit

Hillewaere Verzekeringen verhuist naar nieuw kantoor in Genk

20 mrt. 2023
Algemeen, 
Pers & publiciteit
Hillewaere Verzekeringen Genk verhuist naar de Jaarbeurslaan op een strategische locatie waar meerdere bedrijven huizen. Sinds 2021 zijn we met Hillewaere Verzekeringen actief vanuit Genk door de overname van Duwel & Partners die voorheen onder die naam terug te vinden was aan de Pastoor Raymaekerstraat. Het gebouw is ontworpen met het oog op duurzaamheid met energiezuinige systemen en veel natuurlijke lichtinval die bijdraagt aan een gezonde werkomgeving voor de medewerkers. ​Kantoor Genk komt hiermee onder de vleugels van ons Hasseltse kantoor en bouwt zo meteen de regionale Limburgse hub mee uit.
Vastgoedfinanciering tweede pensioenpijler

Vastgoedfinanciering via tweede pensioenpijler

09 mrt. 2023
Ondernemer, 
Particulier
Heeft u een interessante vastgoedopportuniteit op het oog? Of wil u investeringen doen in of aan uw huidige woning? Dan kan uw tweede pijler pensioenplan een interessant alternatief bieden voor het gekende hypothecaire krediet. Uw pensioenverzekeringscontract biedt namelijk gunstige mogelijkheden om (een deel van) uw opgebouwde pensioenkapitaal nu reeds in te zetten voor vastgoedfinanciering.
Hillewaere Groep zet expansie in Vlaanderen verder

Hillewaere Groep zet expansie in Vlaanderen verder

18 jan. 2023
Algemeen, 
Pers & publiciteit
We nemen met Hillewaere Groep de 2 Antwerpse verzekeringskantoren ICS Verzekeringen uit Schilde en DOM nv uit Kontich over. Dankzij deze overnames vergroten we onze voetafdruk in Vlaanderen en Brussel, breiden we onze expertise uit en brengen we het aantal locaties op 20. We krijgen er met Hillewaere Groep zo 25 medewerkers bij en vergroten onze omzet met 3 miljoen euro tot 27 miljoen euro. De bestuurders binnen de overgenomen kantoren worden vennoot binnen de Hillewaere Groep en bouwen zo ook mee verder aan ons groeiverhaal.
1 2 3