Bouw een waardevol aanvullend pensioenkapitaal op voor uw medewerkers.

Zoekt u een fiscaal interessante manier om uw werknemers op lange termijn te belonen? Dat is logisch. Maar misschien gunt u hen ook een beter sociaal vangnet tijdens periodes van ziekte of arbeidsongeschiktheid? Of wil u hun gezin behoeden voor de financiële gevolgen van een (plots) overlijden? Dan is de groepsverzekering de oplossing bij uitstek.

Populair voordeel 

Een groepsverzekering voor werknemers is niet langer een saai verhaal dat een werknemer top-down ondergaat en waarin deze geen enkele inspraak heeft. Althans, dat hoeft het al lang niet meer te zijn. Integendeel, onderzoek toont aan dat werknemers steeds meer belang hechten aan een goede groepsverzekering. En dat ze open communicatie en informatie juist erg waarderen. We weten dit ook uit eigen ondervinding, want al vele jaren organiseren we rond dit topic moderne en interactieve presentaties voor werknemers van onze klanten.

Werknemers-betrokkenheid is niet enkel “leuk meegenomen”, het is een noodzakelijkheid in het kader van een modern verloningsbeleid.

Fiscaal voordelig

Groepsverzekering


Is uw groepsverzekering mee met z'n tijd?

Via nieuwe technologie innoveerden heel wat verzekeraars hun product-gamma en de manier waarop werknemers hun verzekeringsvoordelen kunnen opvolgen. Is uw verzekering/verzekeraar mee geëvolueerd? Hieronder geven we u enkele pertinente vragen die u hopelijk allemaal kan afvinken. Is dat niet het geval? Kom dan eens luisteren naar wat we met Hillewaere Verzekeringen voor u kunnen betekenen.

  • Werden ook uw nieuwe medewerkers dit jaar goed en professioneel geïnformeerd over de inhoud en voordelen van hun verzekeringspakket?
  • Heeft u een goed inzicht in de competitiviteit van uw groepsverzekeringspakket ten opzichte van wat gangbaar is in uw specifieke sector?
  • Kent u de financieringsgraad van uw verzekeringsplan?
  • Hebben uw medewerkers de mogelijkheid om zelf bepaalde dekkingsniveau's te kiezen in functie van hun persoonlijke situatie?
  • Voelen uw HR-medewerkers zich adequaat ondersteund en onderlegd om de voordelen van uw verzekeringsaanbod uit te spelen richting sollicitanten?
  • Hoe worden aanpassingen in het personeelsbestand doorgegeven en verwerkt?
  • Maken de groepsverzekeringsdekkingen die u aanbiedt deel uit van uw bedrijfsaanpak en return-to-work beleid in het kader van mentaal welzijn?

Wenst u bijkomende informatie over onze oplossingen?

Vul dan het onderstaande contactformulier in. Op basis van deze gegevens zullen we als adviespartner uw aanvraag onderzoeken. We nemen weldra contact met u op om uw aanvraag verder te bespreken.
U kan meerdere antwoorden selecteren.
U kan meerdere antwoorden selecteren.
Op welk telefoonnummer kunnen we u het beste bereiken?
Op welk e-mailadres kunnen we u het beste bereiken?
Uw gegevens worden bewaard. Check onze privacy policy.