Kies voor een goed vermogensplan en laat uw opgebouwde kapitaal maximaal renderen.

U werkt hard aan uw professioneel succes, met het oog op een financieel gezonde toekomst voor u en uw gezin. Uw vermogen groeit mee. Dat kapitaal wil u optimaal beheren, structureren en investeren zodat het maximaal rendeert. U rekent hiervoor op een goed vermogensplan met een doordachte financiële strategie op maat en verschillende beleggingssimulaties. De zekerheid van een goed beheerd vermogen geeft u de gemoedsrust dat uw doelen en ambities werkelijkheid worden.

Onze oplossingen

Adobe Stock 510899328 150dpi

Arbeidsongeschiktheid

Inkomensverlies is een reëel risico wanneer u als zelfstandige uitvalt wegens ziekte of ongeval. De verzekering Gewaarborgd Inkomen zorgt voor een maandelijks vervangingsinkomen gedurende de periode van uw inactiviteit.
Adobe Stock 307771829 150dpi

Pensioenverzekering

Wanneer u een zelfstandig statuut heeft, is uw wettelijke pensioen beperkt. Het aanleggen van een extra pensioenkapitaal, mogelijk in de vorm van verschillende formules, is daarom aangewezen.
Adobe Stock 407082259 150dpi

Overlijden

Wanneer het noodlot toeslaat, wil u dat uw gezin en uw nabestaanden financieel beschermd zijn. Binnen een Overlijdensverzekering kan het door u verzekerde kapitaal door uw nabestaanden aangewend worden.

Verzekeringsplossing op maat?

Vindt u de verzekeringsoplossing die u nodig heeft niet meteen terug of bent u op zoek naar een specifieke oplossing op maat? Wij kijken en denken graag met u mee.
Uw gegevens worden bewaard. Check onze privacy policy.