Kies voor een goed financieel plan en laat uw opgebouwde vermogen maximaal renderen.

U werkt hard om uzelf en uw gezin van een financieel gezonde toekomst te verzekeren. Uw vermogen groeit. Dat kapitaal wil u niet alleen optimaal beheren en investeren zodat het maximaal rendeert, maar ook beschermen tegen het onverwachte. Uw financieel plan is dynamisch en strekt zich uit over verschillende domeinen, waarbij maatwerk ingezet wordt om uw behoeftes en noden in te lossen. Biedt uzelf de gemoedsrust van een goed beheerd vermogen en ervaar hoe uw toekomstplannen werkelijkheid worden.

Onze oplossingen

Adobe Stock 301953442 150dpi

Arbeidsongeschiktheid

De aanvullende verzekering Gewaarborgd Inkomen beschermt uw financiële gezondheid door uw inkomensverlies te compenseren met een tijdelijke extra vergoeding gedurende uw periode van arbeidsongeschiktheid.
Adobe Stock 285052431 150dpi

Overlijden

Wanneer het noodlot toeslaat, wil u dat uw gezin en nabestaanden financieel beschermd zijn. Binnen een Overlijdensverzekering kan het door u verzekerde kapitaal aangewend worden om onvoorziene eenmalige of structurele uitgaven op te vangen.
Adobe Stock 265815130 150dpi

Pensioenverzekering

U wil ook na uw verdiend pensioen de huidige levensstandaard op peil houden om volop te kunnen genieten. Het is daarom aangewezen om nu reeds een aanvullend kapitaal, mogelijk in verschillende formules, aan te leggen. 

Verzekeringsoplossing op maat?

Vindt u de verzekeringsoplossing die u nodig heeft niet meteen terug of bent u op zoek naar een specifieke oplossing op maat? Wij kijken en denken graag met u mee.
Uw gegevens worden bewaard. Check onze privacy policy.