Verzeker uw thuispraktijk of bedrijfsgebouw tegen het onverwachte en garandeer een snelle heropstart bij schade.

Uw zelfstandige activiteit voert u uit in een ruimte aan uw huis of als eigenaar van een bedrijfsgebouw. Niet alleen het exterieur, maar ook uw inpandige bedrijfsmiddelen zijn van grote waarde. U wil beide dan ook optimaal beschermen tegen beschadiging, verlies en vernieling. Verzeker uw patrimonium, thuis of extern, tegen het onverwachte, garandeer uw zakelijke activiteiten van een snelle heropstart bij schade en stel uw investeringen veilig.

Onze oplossingen

Pexels andrea piacquadio 927022

All Risk Elektronica

Tijdens het uitvoeren van uw beroepsactiviteit maakt u gebruik van hardware, software en andere elektronische apparatuur. Bij plotse en onvoorziene schade aan of verlies van uw elektrisch en elektronisch materiaal, komt de verzekering All Risk Elektronica tussen.
Adobe Stock 243327126

Brand Beroep

Een Brandverzekering Beroep beschermt de ruimte of het gebouw waar u uw zakelijke activiteit uitvoert en uw bedrijfsmiddelen tegen schade en mogelijk materieel verlies.
Adobe Stock 222768134

Brand Privéwoning

Uw privéwoning is een kostbare investering. Een Brandverzekering beschermt u en uw gezin tegen de financiële gevolgen van brand of waterschade en komt aanvullend ook tussen bij glasbreuk, schade aan elektro, vandalisme en uw aansprakelijkheid ten aanzien van derden.

Verzekeringsoplossing op maat?

Vindt u de verzekeringsoplossing die u nodig heeft niet meteen terug of bent u op zoek naar een specifieke oplossing op maat? Wij kijken en denken graag met u mee.
Uw gegevens worden bewaard. Check onze privacy policy.