Bescherm uw mede-eigendom tegen de gevolgen van brand of andere schade.

U valt onder het stelsel van mede-eigendom wanneer u syndicus, mede-eigenaar, huurder of lid van de VME van een gemeenschappelijk gebouw bent. Dat type building vereist een andere verzekeringsaanpak dan klassieke gebouwen en woningen. Een pakket dat verder gaat dan een brandverzekering alleen en de algemene veiligheid van en verbeteringen aan het gebouw en uw aandeel binnen dit mede-eigendom verzekerd en beschermd. Zo stelt u als deel samen met uw mede-eigenaars het grotere geheel veilig.

Onze oplossingen

Adobe Stock 193907694 150dpi

Blokpolis

Een Blokpolis is de overkoepelende brandverzekering voor het hele gemeenschappelijke gebouw. Deze verzekering zorgt voor een efficiëntere en eenduidigere afhandeling bij schade.
Pexels ksenia chernaya 5691518

Syndicus

Als syndicus bent u verantwoordelijk voor het dagelijks beheer van uw mede-eigendom. Het verzekeringspakket is maatwerk en dient aangepast te worden aan de specifieke eigenschappen van uw gebouw.
Adobe Stock 269225034 150dpi

VME

Samen met uw VME sluit u de juiste verzekeringen af die schade aan uw gebouw volledig en correct afdekt. Dit biedt u en uw mede-eigenaars de zekerheid en gemoedsrust van een goed beheerd gebouw.

Verzekeringsoplossing op maat?

Vindt u de verzekeringsoplossing die u nodig heeft niet meteen terug of bent u op zoek naar een specifieke oplossing op maat? Wij kijken en denken graag met u mee.
Uw gegevens worden bewaard. Check onze privacy policy.