Onze vacatures

Hillewaere Verzekeringen is een dynamische organisatie die dankzij een betrokken team een excellente dienstverlening realiseert. We gaan voor langdurige relaties, zowel met onze klanten als onze medewerkers. We streven naar kwaliteit en zijn dan ook altijd op zoek naar mensen met een passie voor hun vak, met de wil en het potentieel om door te groeien. Mensen die qua persoonlijkheid en professionaliteit volledig binnen ons team passen. De perfecte match.

Word jij onze nieuwe collega?
Bekijk hieronder onze openstaande vacatures en solliciteer nu.

Adobe Stock 459178722 150dpi

Administratief Medewerker

Kortrijk, 
Administratie
Als Administratief Medewerker verwerk je de gegevens van onze klanten en bijhorende polissen in de daarvoor voorziene online systemen, tools en eigen verzekeringsprogramma’s. Je maakt offertes en volgt wijzigingen in polissen op.
Adobe Stock 548538123 150dpi

Dossierbeheerder KMO

Kortrijk, 
Dossierbeheerder, 
KMO
Binnen jouw functie als Dossierbeheerder KMO verwerk je de gegevens van onze klanten en bijhorende polissen in de daarvoor voorziene online systemen en tools. Je maakt offertes en volgt wijzigingen in polissen op.
Adobe Stock 289579353 jpeg

Boekhoudkundig Medewerker

Gent, 
Boekhouding
Als Boekhoudkundig Medewerker sta je in voor de dagdagelijkse verzekeringsboekhouding van het kantoor en ga je planmatig, geconcentreerd en nauwkeurig aan het werk.
Adobe Stock 478175925 150dpi

Relatiebeheerder Particulieren - Vrije Beroepen

Antwerpen, 
Relatiebeheerder, 
Particulieren, 
Vrije Beroepen
In jouw rol als Relatiebeheerder Particulieren - Vrije Beroepen ben je het eerste aanspreekpunt voor onze particuliere klanten, vervul je een adviserende rol en treed je op als expert in alle verzekeringstakken.
Adobe Stock 643859017 150dpi

Relatiebeheerder Ondernemingen Non-Life

Hasselt, 
Relatiebeheerder, 
Ondernemingen, 
Non-Life
Als Relatiebeheerder Ondernemingen Non-Life ben je verantwoordelijk voor de volledige opvolging van de aan jou toegewezen verzekeringsdossiers, gaande van offerte tot polisaanmaak en dossierupdates. Naast de Account Manager ben jij het eerste aanspreekpunt bij vragen van klanten.
Adobe Stock 604959723 min

Dossierbeheerder Medical

Dossierbeheerder, 
Hybride, 
Medical
Als Dossierbeheerder Medical ben je het eerste aanspreekpunt voor ons (medisch) expertenteam en ondersteun je hen in alle facetten van de verzekeringstak Life.
Adobe Stock 157143786 150dpi

Dossierbeheerder Particuliere Verzekeringen

Kapellen, 
Dossierbeheerder, 
Particulieren
Als Dossierbeheerder Particuliere Verzekeringen ben je het eerste aanspreekpunt voor onze particuliere klanten, vervul je een adviserende rol en treed je op als expert in alle verzekeringstakken.
Adobe Stock 553440079 150dpi

Schadebeheerder

Strombeek-Bever, 
Schadebeheerder
Als Schadebeheerder volg je voor een gevarieerde klantenportefeuille de schadegevallen op, van de initiële melding tot de afsluiting.
Adobe Stock 364843654

Dossierbeheerder

Strombeek-Bever, 
Dossierbeheerder

Als Dossierbeheerder sta je in voor de administratieve opvolging van de aan jou toegewezen klantendossiers, bestaande uit particulieren en ondernemingen, en dit binnen verschillende verzekeringstakken.

1 2