Stel uw persoonlijke vermogen veilig bij lichamelijke of materiële schade aan derden.

In uw privéleven bent u aansprakelijk voor uw eigen daden, die van uw gezin, huisdieren en de goederen waar u eigenaar van bent. Wanneer er thuis, onderweg of elders schade wordt berokkend aan derden, komt de familiale verzekering tussen. Deze dekt de lichamelijke en materiële kosten van de schadelijder en beschermt zo uw persoonlijke vermogen en financiële toekomst.

De familiale verzekering, officieel de verzekering Burgerlijke Aansprakelijkheid Privéleven genoemd, is de verzekering voor kleine ongelukken. Voor de tas koffie over de laptop en de gebroken teen bij het helpen verhuizen. Maar ook voor dat akelige (en dure) accident bij het trampolinespringen in de tuin. Uw familiale verzekering ontslaat u van de verplichting om u over elke kleine uitstap zorgen te maken. Ongelukken horen nu eenmaal bij het leven. Maar de financiële gevolgen hoeven dat niet te doen.

Een verzekering BA Privéleven?

Maak nu een afspraak met onze experts ter zake en laat u persoonlijk adviseren over de mogelijkheden, professioneel en op maat van uw leven.