Geef uzelf en uw gezin de gemoedsrust van een financiële tussenkomst bij ziekenhuisopname.

De ziekenhuiskosten voor een opname bij ziekte, ongeval of bevalling kunnen hoog oplopen, waarbij de mutualiteit slechts beperkt tussenkomt. Een Hospitalisatieverzekering biedt uzelf en uw gezin gemoedsrust wanneer dit nodig is. Deze verzekering dekt de medische kosten van de opname, bijkomende onderzoeken, eventuele voorzorg en nabehandelingen. De verzekeringen ambulante kosten en tandzorg kunnen hier aanvullend zijn.

U wil een basisdekking hospitalisatie?

Uw gezondheid is uw meest kostbare goed. U wil dan ook genieten van een optimale bescherming wanneer er toch iets gebeurt. Met een hospitalisatieverzekering van DKV zorgt u voor uw gemoedsrust en beschermt u uw budget, ook wanneer de wettelijke ziekteverzekering niet tussenkomt.

+ Lees meer

U wil de meest uitgebreide dekking hospitalisatie?

AG Care is de hospitalisatieverzekering van AG Insurance. Ze hoort bij de allerbeste oplossingen op de markt. Bovendien is ze erg modulair opgebouwd: u kiest dus zelf welke dekkingen u wilt opnemen en welke niet.
+ Lees meer

Het belang van een aanvullende hospitalisatieverzekering

U bent aangesloten in een collectieve hospitalisatieverzekering via uw werkgever? Dan geniet u van een fantastisch extralegaal voordeel. Want het beschermt u (en uw gezinsleden) tegen heel wat onheil, en uw werkgever betaalt ervoor. Maar pas goed op, want uw groepsverzekering kan u ook een vals gevoel van veiligheid geven. AG Care Vision biedt een sluitende totaaloplossing.
+ Lees meer

Een Hospitalisatieverzekering voor uw privéleven?

Maak nu een afspraak met onze experts ter zake en laat u persoonlijk adviseren over de mogelijkheden, professioneel en op maat van uw leven.