Stel uw zorgeloze vakantie veilig en verzeker uzelf tegen schade of onvoorziene kosten.

Vakantie, dat is zorgeloos genieten. Bij tegenslag voor, tijdens of na uw vertrek wil u dan ook verzekerd zijn van een correcte compensatie. Een reisverzekering beschermt u tegen schade of onvoorziene kosten tijdens uw vakantie, weekendtrip of daguitstap. Afhankelijk van uw reisplannen kiest u een overkoepelende jaarlijkse of tijdelijke, eenmalige dekking. Boek met een gerust gemoed en stel uw welverdiende vakantie veilig.

Niet elke bijstandsverzekering is geschikt voor elk gezin. De markt telt tientallen polissen, elk met hun eigen sterke en zwakke punten. Daarnaast is ook niet elke vakantie dezelfde. Een wintersportvakantie is bijvoorbeeld geen gewone vakantie. Het risico op ongevallen is veel groter wanneer u aan 60 kilometer per uur van de piste glijdt, dan wanneer u een tijdschrift leest op een strand aan de Middellandse Zee. Bovendien liggen uw kosten vaak een pak hoger. Denk aan een hotel, skimateriaal, skipas etc. En waar een strandvakantie niet meteen in het water valt als u ziek bent, is dat vaak wél zo als u in de bergen zit.

Aangepaste risico’s vereisen dus aangepaste verzekeringsdekkingen. Hebt u een heel verre reis in gedachten? Een heel lange? Of een heel dure? Of gaat u duiken of valschermspringen? Wij hebben reeds een selectie van de meest geschikte verzekeraars voor u samengesteld.

Een Reisverzekering voor uw privéleven?

Maak nu een afspraak met onze experts ter zake en laat u persoonlijk adviseren over de mogelijkheden, professioneel en op maat van uw leven.